Fietsen in Verenigde Arabische Emiraten(maart 2006)

Lente?

2006-03-21- 21 maart, begin van de lente. Ik heb de winter overleefd! Het weer denk er echter een beetje anders over, want alhoewel het de afgelopen dagen steeds al heerlijk weer met strak blauwe lucht was, is het vandaag fris, grauw en grijs.

Vliegen naar Shiraz is vanaf zondag mogelijk, en redelijk betaaldbaar. Fiets moet helaas wel mee op overgewicht, dus dat is een beetje jammer, maar weinig aan te doen.

Fietsenmaker Wolfi's, die afgeladen is met allerlei prachtige fiets onderdelen en accesoires, is wel bereid om me een paar fietsdozen te sponsoren, en als ik die eenmaal heb is het weer eens tijd om een knutselmiddag in te gelasten. Ik kijk er naar uit..

Daarnaast is vandaag natuurlijk ook mijn lieve broertje jarig; van harte gefeliciteerd!!

Voetnoot: Dubai


Comments have been disabled


Foto's

Bij dit verslag zijn de volgende foto's geplaatst:

Sitemap

U heeft inmiddels al een behoorlijk stuk over de site rondgefietst. Als u op de kaart kijkt ziet u dat zich op het onderstaande punt bevindt:


Colofon

Fietsen.in is geproduceerd door Eelco Weijmans, en bevat beeldmateriaal en teksten die aan zijn hand vervaardig zijn. Op deze publicatie berust copyright. Het zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van auteur reproduceren van enigerlei media aanwezig op deze site is dan ook uitdrukkelijk verboden.

Om meer over de auteur te weten te komen of contact met hem te zoeken kunt u onderstaande links gebruiken: