Fietsen in Oman(februari - maart 2006)

Niksen

2006-02-12- Vandaag helemaal niks, lijkt er op dat ik toch even moet bijkomen van de uitputtende reis en nacht zonder slaap. Beetje hangen, en CNN en consorten afstruinen middels de in mijn kamer aanwezige televisie.

's Avonds weer naar de zelfde heerlijke Pakistaanse curry-man toe als gister, wat een smaak explosie ineens na dat vaak toch wel erg eentonige Egptische eten! De ober met erg dikke buik vindt het geen goed idee dat ik naar Muscat fiets, daarvoor moet ik namelijk een berg over en dat lijkt hem op de fiets schier onmogelijk. Dat zullen we nog wel eens zien..

Voetnoot: Salalah


Comments have been disabled


Foto's

Bij dit verslag zijn de volgende foto's geplaatst:

Sitemap

U heeft inmiddels al een behoorlijk stuk over de site rondgefietst. Als u op de kaart kijkt ziet u dat zich op het onderstaande punt bevindt:


Colofon

Fietsen.in is geproduceerd door Eelco Weijmans, en bevat beeldmateriaal en teksten die aan zijn hand vervaardig zijn. Op deze publicatie berust copyright. Het zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van auteur reproduceren van enigerlei media aanwezig op deze site is dan ook uitdrukkelijk verboden.

Om meer over de auteur te weten te komen of contact met hem te zoeken kunt u onderstaande links gebruiken: