Fietsen in Nederland(juni 2007)

Een, twee, ...

2007-06-21- Wederom laat, moe van de wijn en een interessante lucht met golvende wolken die helaas overgaat in een continue stortbui. Slecht weer. Vertrek blijf ik dus maar uitstellen, nog een boterham, nog een kom thee, nog een liedje op de radio. Tegen tweeën moet het er dan toch van komen, maar het wil niet echt lekker.

Regelmatig kletsnat door weer een plensbui sta ik tegen vijven uiteindelijk boven op de Posbank. Prachtig mooie hei en bossen, maar op nou nog helemaal door te rijden naar Enschede om daar vanavond Karin nog te zien zie ik echt zitten, plus het feit dat ik er nooit voor negenen zal zijn. Niet echt zinvol dus, gelukkig kan ik haar via een geleende telefoon van het slechte nieuws op de hoogte brengen. Jammer en helaas.

Dwars door de natuur en wederom langs een knooppuntennetwerk (toch best wel handig) beland ik in Apeldoorn. Het weer houdt zich redelijk, dus na een hap eten ingeslagen te worden besluit ik door te rijden. Een midzomernacht festival, de avondvierdaagse en een kampeigenaar proberen met nog tot een verblijf dichtbij door te halen, maar ik zet door, en trek door eeuwenoud bos naar de prachtige camping bij Drie.

Voetnoot: Naar Drie. Afstand 94km, totaal 27890km


Comments have been disabled


Foto's

Bij dit verslag zijn de volgende foto's geplaatst:

Sitemap

U heeft inmiddels al een behoorlijk stuk over de site rondgefietst. Als u op de kaart kijkt ziet u dat zich op het onderstaande punt bevindt:


Colofon

Fietsen.in is geproduceerd door Eelco Weijmans, en bevat beeldmateriaal en teksten die aan zijn hand vervaardig zijn. Op deze publicatie berust copyright. Het zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van auteur reproduceren van enigerlei media aanwezig op deze site is dan ook uitdrukkelijk verboden.

Om meer over de auteur te weten te komen of contact met hem te zoeken kunt u onderstaande links gebruiken: