Fietsen in Nederland(juni 2007)

De ideale outdoor uitrusting

2007-06-20- Laat wakker, weer niet helemaal wat ik wil en besluit uiteindelijk nog maar een dagje in de stad te blijven. Rondhangen met Brad, een paar foto's maken, zoeken naar kaarten en opblaasbare titanium lichtgewicht tandenborstels met een scharniertje. We houden het lekker absurdistisch.

's Avonds heerlijk Thais met Mich en een dessert van onze hand, de buurvrouw pesten met de fotocamera en lachen met de Roemeense Janci.

Voetnoot: Nijmegen


Comments have been disabled


Foto's

Bij dit verslag zijn de volgende foto's geplaatst:

Sitemap

U heeft inmiddels al een behoorlijk stuk over de site rondgefietst. Als u op de kaart kijkt ziet u dat zich op het onderstaande punt bevindt:


Colofon

Fietsen.in is geproduceerd door Eelco Weijmans, en bevat beeldmateriaal en teksten die aan zijn hand vervaardig zijn. Op deze publicatie berust copyright. Het zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van auteur reproduceren van enigerlei media aanwezig op deze site is dan ook uitdrukkelijk verboden.

Om meer over de auteur te weten te komen of contact met hem te zoeken kunt u onderstaande links gebruiken: