Fietsen in Nederland(juni 2007)

Limboland

2007-06-18- Rustig opstarten en met Jan samen naar de huiswerkbegeleiding. Hij aan het werk en ik de heuvels van Zuid Limburg in. Heerlijk glooien over bekende wegen, op naar het Drie Landen Punt, waar ik goed mijn best doe niet per ongeluk weer de grens over te steken. Keutenberg en Cauberg erbij en dan een stukje vlaai in Valkenburg, rondje Limburg compleet.

In opkomend en daarna neerstortend noodweer langs een hobbelpaadje aan het Julianakanaal. Toch niet zo'n mooie route als ik me herinnerde. Uiteindelijk val ik terug op de LF3, en trap door in de hoop de leuke kampeerplek terug te vinden waar ik twee jaar terug verbleef. Bij Roermond loopt de route daar echter toch niet langs, en uiteindelijk beland ik ergens langs de Maas, en al na sluitingstijd, op een camping.

Voetnoot: Tussen Roermond en Venlo. Afstand 155km, totaal 27710km


Comments have been disabled


Foto's

Bij dit verslag zijn de volgende foto's geplaatst:

Sitemap

U heeft inmiddels al een behoorlijk stuk over de site rondgefietst. Als u op de kaart kijkt ziet u dat zich op het onderstaande punt bevindt:


Colofon

Fietsen.in is geproduceerd door Eelco Weijmans, en bevat beeldmateriaal en teksten die aan zijn hand vervaardig zijn. Op deze publicatie berust copyright. Het zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van auteur reproduceren van enigerlei media aanwezig op deze site is dan ook uitdrukkelijk verboden.

Om meer over de auteur te weten te komen of contact met hem te zoeken kunt u onderstaande links gebruiken: