Fietsen in Japan(december - februari 2007)

De laatste loodjes

2006-12-15- De afgelopen dagen hard aan het werk geweest, ik voornamelijk schuren en schilderen, terwijl Mayumi al haar laatste moment dingen aan het regelen is. Dit betekend bijna alles; de nieuwe vloer, het behang, de tantami matten, keukenintichting, etc. Van een lege ruimte weten we het in een paar dagen zowaar in iets gezelligs te veranderen.

Op vrijdag komen ook nog twee vriendinnen uit Tokyo langs die zich toeleggen op het afspoelen van de gehele nieuwe vaat, en het bereiden van een veelvoud aan hapjes en maaltijden voor het openingsfeest op zaterdag.

Voetnoot: Nara


Comments have been disabled


Foto's

Bij dit verslag zijn de volgende foto's geplaatst:

Sitemap

U heeft inmiddels al een behoorlijk stuk over de site rondgefietst. Als u op de kaart kijkt ziet u dat zich op het onderstaande punt bevindt:


Colofon

Fietsen.in is geproduceerd door Eelco Weijmans, en bevat beeldmateriaal en teksten die aan zijn hand vervaardig zijn. Op deze publicatie berust copyright. Het zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van auteur reproduceren van enigerlei media aanwezig op deze site is dan ook uitdrukkelijk verboden.

Om meer over de auteur te weten te komen of contact met hem te zoeken kunt u onderstaande links gebruiken: