Fietsen in Japan(september - december 2006)

Pachinko

2006-09-24- Jessie gaat er vandoor, op naar Otaru en Tokyo, en daarna backpacken in Thailand. Hopelijk niet al te veel problemen vanwege de recente revolutie. We begeleiden haar naar een liftpunt een stukj verderop, en binnen een half uur stopt er iemand om haar mee te nemen. Mazzeltje, want ze zat al op een behoorlijk strak schema mocht ze de boot in Otoru willen halen.

Ken en ik de stad in, shoppen voor ansicht kaarten (Ernest alvast gefeliciteerd!) en een kookboekje voor Yoko. Is Ken het niet mee eens, maar ik denk er anders over, ze houdt duidelijk voor koken, en wil haar gewoon iets terug geven voor al haar goede zorgen. Ze is er inderdaad helemaal blij mee, en nog dezelfde avond staat ze alweer in de keuken om een aantal recepten uit te proberen.

Ook nog even langs bij een Pachinko theater, massa`s gokkende mensen, en een lawaai om gek van te worden. Een trieste bedoeling eigenlijk, een grote groep gokverslaafden die er lol in zien stalen kogeltjes door een machine te gooien in de hoop daarmee vervolgens een fruitmachine aan te zwendelen. Pling, klank, boem, de decibellen vliegen om je oren, mensen houden er naast een grote bankschuld dus ook nog eens een gehoorstoornis aan over..

Voetnoot: Sapporo


Comments have been disabled


Foto's

Bij dit verslag zijn de volgende foto's geplaatst:

Sitemap

U heeft inmiddels al een behoorlijk stuk over de site rondgefietst. Als u op de kaart kijkt ziet u dat zich op het onderstaande punt bevindt:


Colofon

Fietsen.in is geproduceerd door Eelco Weijmans, en bevat beeldmateriaal en teksten die aan zijn hand vervaardig zijn. Op deze publicatie berust copyright. Het zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van auteur reproduceren van enigerlei media aanwezig op deze site is dan ook uitdrukkelijk verboden.

Om meer over de auteur te weten te komen of contact met hem te zoeken kunt u onderstaande links gebruiken: