Fietsen in Japan(september - december 2006)

Kimono

2006-09-23- 's Ochtends vroeg staat mama Yoko al meteen in de keuken mijn curry te koken. Dan kan ik meteen zien of ze het goed doet. Wow. Naast haar eigen ingredieten voegt ze eveneens wat eigen inspiratie toe, en ze gaat lekker. 's Avonds eten we dus wederom curry, iets wat ik zelf helemaal geen probleem vind..

Jessie wordt ondertussen onderworpen aan een verkleed party. Een ruim uur is Yoko bezig haar aan te kleden in een prachtige traditionele kimono. Wanneer dat klaar is realiseren we ons dat ik vandaag nog bij de fietsenmaker langs moet om mijn stalen ros in ontvangst te nemen. In de auto dus (Jessie nog steeds in kimono) en de stad in. Fiets is nu wel in orde, ik sjees dus op mijn tweewieler (met licht), terwijl de anderen zit in hun koekblik scharen.

Voetnoot: Sapporo


Comments have been disabled


Foto's

Bij dit verslag zijn de volgende foto's geplaatst:

Sitemap

U heeft inmiddels al een behoorlijk stuk over de site rondgefietst. Als u op de kaart kijkt ziet u dat zich op het onderstaande punt bevindt:


Colofon

Fietsen.in is geproduceerd door Eelco Weijmans, en bevat beeldmateriaal en teksten die aan zijn hand vervaardig zijn. Op deze publicatie berust copyright. Het zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van auteur reproduceren van enigerlei media aanwezig op deze site is dan ook uitdrukkelijk verboden.

Om meer over de auteur te weten te komen of contact met hem te zoeken kunt u onderstaande links gebruiken: