Fietsen in Japan(september - december 2006)

Hippies

2006-09-22- Rustig aan, beetje rondhangen en tegen de middag het park in. Ken met zijn speciale drie-snaar uit Okinawa, Jessie een gitaar en ik neem zelf om het plaatje compleet te maken maar een setje conga's mee. Hippies in het park, de lokale jeugd dromt om ons heen, en de instrumenten gaan al snel van hand tot hand.

Ik mag vanavond eens lekker zelf koken, Indische curry, daar heb ik wel weer eens trek in. Net als het klaar is komt mama Yoko binnen, en die zet het hem op een smullen. Wil meteen het recept weten, want dat wil ze zelf ook wel eens maken. Een stuk beter dan de Japanse curries die je normaal in een pakje koopt, en minder scherp dan ze aanvankelijk gevreesd had. Geslaagd dus.

Voetnoot: Sapporo


Comments have been disabled


Foto's

Bij dit verslag zijn de volgende foto's geplaatst:

Sitemap

U heeft inmiddels al een behoorlijk stuk over de site rondgefietst. Als u op de kaart kijkt ziet u dat zich op het onderstaande punt bevindt:


Colofon

Fietsen.in is geproduceerd door Eelco Weijmans, en bevat beeldmateriaal en teksten die aan zijn hand vervaardig zijn. Op deze publicatie berust copyright. Het zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van auteur reproduceren van enigerlei media aanwezig op deze site is dan ook uitdrukkelijk verboden.

Om meer over de auteur te weten te komen of contact met hem te zoeken kunt u onderstaande links gebruiken: