Fietsen in Japan(september - december 2006)

Lui

2006-09-16- Slapen, lezen en plannen, dat is zoal wat je doet op de boot. Rustig aan dus. Mag als ik wil in Naoetu even aan wal, maar een half uur lopen naar de stad, nee, vandaag lekker lui. Uurtje in de sauna, 's avonds nog even aan de praat met een fietser uit Taiwan.

Voetnoot: Op de boot naar Muroran


Comments have been disabled


Foto's

Bij dit verslag zijn de volgende foto's geplaatst:

Sitemap

U heeft inmiddels al een behoorlijk stuk over de site rondgefietst. Als u op de kaart kijkt ziet u dat zich op het onderstaande punt bevindt:


Colofon

Fietsen.in is geproduceerd door Eelco Weijmans, en bevat beeldmateriaal en teksten die aan zijn hand vervaardig zijn. Op deze publicatie berust copyright. Het zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van auteur reproduceren van enigerlei media aanwezig op deze site is dan ook uitdrukkelijk verboden.

Om meer over de auteur te weten te komen of contact met hem te zoeken kunt u onderstaande links gebruiken: