Fietsen in Ierland(mei 2007)

Beach life

2007-05-30- De ochtend regent voorbij en wanneer het aan het begin van de middag eindelijk droog wordt schiet ik mijn tent uit. Een niet al te inspirerende route richting Waterford volgt, maar eens bij het zeeveer en het rustige gebied erna wordt het prachtig.

Tevergeefs zoekend naar een overnachtingsplaats beland ik uiteindelijk al in Rosslare, en kan zelfs nog op de late boot naar Wales springen, maar de aankomsttijd van een uur 's morgens spreekt me niet zo aan. De lokale jeugdherberg blijkt een aantal jaar eerder gesloten, en na wat zoeken beland ik uiteindelijk op een verlaten strand.

Voetnoot: Bij Rosslare. Afstand 121km, totaal 26263km


Comments have been disabled


Foto's

Bij dit verslag zijn de volgende foto's geplaatst:

Sitemap

U heeft inmiddels al een behoorlijk stuk over de site rondgefietst. Als u op de kaart kijkt ziet u dat zich op het onderstaande punt bevindt:


Colofon

Fietsen.in is geproduceerd door Eelco Weijmans, en bevat beeldmateriaal en teksten die aan zijn hand vervaardig zijn. Op deze publicatie berust copyright. Het zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van auteur reproduceren van enigerlei media aanwezig op deze site is dan ook uitdrukkelijk verboden.

Om meer over de auteur te weten te komen of contact met hem te zoeken kunt u onderstaande links gebruiken: