Fietsen in Ierland(mei 2007)

Ugh

2007-05-29- Ik voel me beter alhoewel ik af en toe nog flink moet hoesten. Toch maar op weg met een prachtige blauwe lucht en een rustig windje mee. Wanneer Cork eenmaal verdwenen is beland ik in een landschap van licht glooiende heuvels, weilanden en smalle straatjes van elkaar gescheiden door muurtjes en hagen. Open hekken zijn er niet veel, maar uiteindelijk vind ik er toch een een aantal kilometers voorbij Clonmel.

Voetnoot: Voorbij Clonmel. Afstand 114km, totaal 26142km


Comments have been disabled


Foto's

Bij dit verslag zijn de volgende foto's geplaatst:

Sitemap

U heeft inmiddels al een behoorlijk stuk over de site rondgefietst. Als u op de kaart kijkt ziet u dat zich op het onderstaande punt bevindt:


Colofon

Fietsen.in is geproduceerd door Eelco Weijmans, en bevat beeldmateriaal en teksten die aan zijn hand vervaardig zijn. Op deze publicatie berust copyright. Het zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van auteur reproduceren van enigerlei media aanwezig op deze site is dan ook uitdrukkelijk verboden.

Om meer over de auteur te weten te komen of contact met hem te zoeken kunt u onderstaande links gebruiken: