Fietsen in Frankrijk(juni 2007)

Lekker weer

2007-05-08- Ik spreek 's ochtends bij op staan de befaamde woorden 'het ruikt alsof het lekker weer gaat worden vandaag' en word door mijn reukorgaan kostelijk bedrogen. De hele dag ploegen we door de nattigheid; soms een lichte miezer (goed), maar vaak stortende regen, met sporen van een elementje ijs (niet echt fijn). Prima toepasselijk voor een treurige 8 mei herdenking, maar voor fietsen wat minder geschikt.

Net voor sluitingstijd even na het middaguur lunchen onder de pui van een Auchan. En weer verder de regen in. Wanneer ik in een spoor van droogte uit mijn watervaste broek klim barst het meteen weer los. Doen we dus niet meer.

De laatste uurtjes blijft het gelukkig droog, maar de regenkleding blijft aan voor de zekerheid totdat we onze intrek hebben genomen in een mooi weiland tussen de koeien.

Voetnoot: Even voorbij Vitteaux. Afstand 137km, totaal 24638km


Comments have been disabled


Foto's

Bij dit verslag zijn de volgende foto's geplaatst:

Sitemap

U heeft inmiddels al een behoorlijk stuk over de site rondgefietst. Als u op de kaart kijkt ziet u dat zich op het onderstaande punt bevindt:


Colofon

Fietsen.in is geproduceerd door Eelco Weijmans, en bevat beeldmateriaal en teksten die aan zijn hand vervaardig zijn. Op deze publicatie berust copyright. Het zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van auteur reproduceren van enigerlei media aanwezig op deze site is dan ook uitdrukkelijk verboden.

Om meer over de auteur te weten te komen of contact met hem te zoeken kunt u onderstaande links gebruiken: