Fietsen in Engeland(juni 2007)

Oud Engeland

2007-06-10- Het zonnetje schijnt en over binnenwegen en door velden maak ik mijn weg naar de kust. Heel erg door velden, want met een ondergrond van hobbelig kalkstenen keien en gras is dit meer mountainbiken dan afstandsfietsen. Prachtig uitzicht vanaf de Beacon en de heuvelrug echter.

Daarna wordt het een beetje een zooitje met routes die elkaar tegenspreken of ineens doodlopen, dreigend weer, en een heleboel rondjes. Uiteindelijk toch in Newhaven, en vanaf daar met een lekkere zeelucht in de neus door naar de Seven Sisters. Groot en wit en aan een mooie riviermonding. Een mooi gezicht, zeker in combinatie met de multiculturele moslim familie die er onder een bad neemt.

De Longman van Wilmington wacht nog steeds netjes op zijn standplaats en tussen het graan begin ik aan wederom een nachtje kamperen.

Voetnoot: In de buurt van Battle. Afstand 109km, totaal 26937km


Comments have been disabled


Foto's

Bij dit verslag zijn de volgende foto's geplaatst:

Sitemap

U heeft inmiddels al een behoorlijk stuk over de site rondgefietst. Als u op de kaart kijkt ziet u dat zich op het onderstaande punt bevindt:


Colofon

Fietsen.in is geproduceerd door Eelco Weijmans, en bevat beeldmateriaal en teksten die aan zijn hand vervaardig zijn. Op deze publicatie berust copyright. Het zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van auteur reproduceren van enigerlei media aanwezig op deze site is dan ook uitdrukkelijk verboden.

Om meer over de auteur te weten te komen of contact met hem te zoeken kunt u onderstaande links gebruiken: