Fietsen in Engeland(juni 2007)

Sport en beestjes

2007-06-09- Afscheid van Kate en terug op de weg. Een sportief dagje met om me heen overal wielrenners, een bezoekje aan de befaamde roeiwateren rondom Henley en een groep Indiers die zichzelf druk bezig houdt met een potje cricket. Mooie Engelse heuvels, groene velden en gekleurde tuinen, en wilde konijnen, eekhoorns en fazanten, en later nog een das en een vos, die bang zouden moeten zijn maar vrolijk over en om de weg rondlopen. Even verwarring wanneer in het plaatsje Colgate een dierenarts blijkt te wonen, maar daar kom ik overheen en niet veel verder zet ik mijn tent neer.

Voetnoot: Even voorbij Colgate. Afstand 137km, totaal 26828km


Comments have been disabled


Foto's

Bij dit verslag zijn de volgende foto's geplaatst:

Sitemap

U heeft inmiddels al een behoorlijk stuk over de site rondgefietst. Als u op de kaart kijkt ziet u dat zich op het onderstaande punt bevindt:


Colofon

Fietsen.in is geproduceerd door Eelco Weijmans, en bevat beeldmateriaal en teksten die aan zijn hand vervaardig zijn. Op deze publicatie berust copyright. Het zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van auteur reproduceren van enigerlei media aanwezig op deze site is dan ook uitdrukkelijk verboden.

Om meer over de auteur te weten te komen of contact met hem te zoeken kunt u onderstaande links gebruiken: