Fietsen in Engeland(juni 2007)

Een rondje Oxford

2007-06-08- Eindelijk geef ik mezelf de gelegenheid mijn camera om te hangen en toerist te gaan spelen; een rondje door Oxford op zoek naar iets moois. Ondertussen ook van St Johns verhuisd voor een laatste nachtje bij Kate. Oxford is een mooie wereld in een wereld, maar echt feeling om hier nou veel foto's van te maken heb ik niet. In plaats daarvan ga ik op zoek naar St Claires, de taalschool waar ik tien jaar geleden ooit eens een zomer doorbracht. De school is er nog, maar mijn gastwoning van destijds blijkt toch wel heel erg veranderd.

Avondeten pakt iets anders uit dan verwacht wanneer ik er achter kom dat de rijst die daarvoor benodigd is wel eens een oorlog uit kan lokken. Improviseren dus, met redelijk resultaat. Beijing Bicycle voor dessert.

Voetnoot: Oxford


Comments have been disabled


Foto's

Bij dit verslag zijn de volgende foto's geplaatst:

Sitemap

U heeft inmiddels al een behoorlijk stuk over de site rondgefietst. Als u op de kaart kijkt ziet u dat zich op het onderstaande punt bevindt:


Colofon

Fietsen.in is geproduceerd door Eelco Weijmans, en bevat beeldmateriaal en teksten die aan zijn hand vervaardig zijn. Op deze publicatie berust copyright. Het zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van auteur reproduceren van enigerlei media aanwezig op deze site is dan ook uitdrukkelijk verboden.

Om meer over de auteur te weten te komen of contact met hem te zoeken kunt u onderstaande links gebruiken: