Fietsen in Engeland(juni 2007)

Lezen

2007-06-07- Een laatste dagje zweten en dan is het tijd voor de lezing. Vooraf met Kate een lekker hapje eten bij de Thai en dan rustig op weg naar Magdalen College. Verlies aan het begin even mijn text en concentratie maar dat wordt wanneer ik eenmaal op gang ben stukken beter. Het einde is echter wederom wat zwak. Veel vragen en verbaasde gezichten, een vrij behoorlijke opkomst en genoten van de foto's. Kate gaat voor een avondje vroeg naar bed terwijl ik met nieuw ontmoette Franscesco nog een biertje drink.

Voetnoot: Oxford


Comments have been disabled


Foto's

Bij dit verslag zijn de volgende foto's geplaatst:

Sitemap

U heeft inmiddels al een behoorlijk stuk over de site rondgefietst. Als u op de kaart kijkt ziet u dat zich op het onderstaande punt bevindt:


Colofon

Fietsen.in is geproduceerd door Eelco Weijmans, en bevat beeldmateriaal en teksten die aan zijn hand vervaardig zijn. Op deze publicatie berust copyright. Het zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van auteur reproduceren van enigerlei media aanwezig op deze site is dan ook uitdrukkelijk verboden.

Om meer over de auteur te weten te komen of contact met hem te zoeken kunt u onderstaande links gebruiken: