Fietsen in Egypte(december - februari 2006)

Terug naar Dahab

2005-12-29- Een dagje opgevouwen in de bus, net als vorige keer weer leker veel vertraging en te veel arogante militairen op checkpoints die steeds maar weer paspoorten willen zien er keer op keer lastig doen tegen alleen-reizende Egyptische vrouwen.

Wanneer ik ruim drie uur later dan gepland mezelf weer uit vouw in Dahab, en een taxi naar het Bedouin Moon hotel probeer te regelen, word ik ineens geroepen door Andrea, een plaatsgenote die ik eerder al in Cairo tegenkwam. Samen besluiten we een veel goedkoper kamp in downtown Dahab op te zoeken, en weten we nog een restaurantje bereid te vinden om om 1 uur 's nachts een pizza voor mijn knorrende maagje in elkaar te zetten.

Voetnoot: Terug naar Dahab


Comments have been disabled


Foto's

Bij dit verslag zijn de volgende foto's geplaatst:

Sitemap

U heeft inmiddels al een behoorlijk stuk over de site rondgefietst. Als u op de kaart kijkt ziet u dat zich op het onderstaande punt bevindt:


Colofon

Fietsen.in is geproduceerd door Eelco Weijmans, en bevat beeldmateriaal en teksten die aan zijn hand vervaardig zijn. Op deze publicatie berust copyright. Het zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van auteur reproduceren van enigerlei media aanwezig op deze site is dan ook uitdrukkelijk verboden.

Om meer over de auteur te weten te komen of contact met hem te zoeken kunt u onderstaande links gebruiken: