Fietsen in Egypte(december - februari 2006)

Jemen, no go

2005-12-28- Bij deze vast even in het kort de mededeling dat ik een aantal dagen geleden besloten heb Jemen te laten voor wat het is. Een aanhoudende twijfel over een bezoek aan dit land in combinatie met de ontvoeringen en verdwijningen die de laatste weken weer aan de orde van de dag lijken te zijn, hebben me hier toe doen besluiten. No worries over al die gekke nieuwsberichten uit de Zuid Arabische staat dus; ik ga er niet heen.

Voetnoot: Cairo


Reacties:

 • Dat is een geruststellend besluit! Heel fijne dagen en een gezond en avontuurlijk nieuw jaar met zo min mogelijke lekke banden. Groet, Leny

  van leny geschreven op 29-12-2005
 • lijkt me een wijs belsuit van een wijze man. een heel goed 2006 gewenst!

  van tim geschreven op 30-12-2005
 • Hoi Eelco,

  Ik moest al aan je denken toen ik het op het nieuws hoorde. Maar ik maakte me er niet zo heel druk om, neemt niet weg dat het slim is er niet heen te gaan! Ik weet het namelijk niet zo met het nieuws. Toen wij in Libanon waren was het hele syrische leger terug getrokken in de beeka vallei, de nos overspoelde ons met berichten over troepen bewegingen in het gebied. Wij hebben gekeken en gezocht maar geen syrische tank of iets gezien. Vandaar mijn niet al te grote zorgen, besteed je tijd maar aan een leuker land, lijkt me idd slim.

  Ik ben verder helemaal vergeten dat ik laatst 'de schrik van mijn leven'had toen er een verdacht pakketje voor mijn deur stond! Een bruine doos met arabische tekens en mijn eerste gedachte was: hey wat een verdacht pakketje! Ah Eelco dacht ik enige momenten later! Kortom de mabroemie was aangekomen (en de landkaarten) Mijn dank en die van Jim en Freek ook, is GROOT. We hebben bij Jim een heuze mabroemie party gehouden en zijn niet ziek geworden. Dankzij jou hebben we heerlijk gesmikkelt en weer eens lekker bij gekletst en herrineringen opgehaald. Veel dank!

  Heel veel groetjes en een gelukkig nieuwjaar en dat in 2006 de informatie van jouw kant maar mag blijven komen!

  Carolien

  van Carolien geschreven op 01-01-2006
 • Hey Eelco, met die berichten heb ik vaak aan je moeten denken. Verstandig besluit! De beste wensen voor 2006!

  Je gaat een mooi jaar tegemoet! Lfz, Irene.

  van Irene geschreven op 02-01-2006
 • eelco, gaat alles goed?

  van tim geschreven op 14-01-2006

Comments have been disabled


Foto's

Bij dit verslag zijn de volgende foto's geplaatst:

Sitemap

U heeft inmiddels al een behoorlijk stuk over de site rondgefietst. Als u op de kaart kijkt ziet u dat zich op het onderstaande punt bevindt:


Colofon

Fietsen.in is geproduceerd door Eelco Weijmans, en bevat beeldmateriaal en teksten die aan zijn hand vervaardig zijn. Op deze publicatie berust copyright. Het zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van auteur reproduceren van enigerlei media aanwezig op deze site is dan ook uitdrukkelijk verboden.

Om meer over de auteur te weten te komen of contact met hem te zoeken kunt u onderstaande links gebruiken: